onsdag 20. juni 2012

Bli med på KURS!


Elite Foto lanserte nå i juni egne fotokurs og fotobokkurs. Dette er for å ha et bredt tilbud til dere som ønsker å lære mer om foto.
Vi har også tilgjengelig kamerakurs med Canon og Samsung, men dette er kurs som går spesifikt på bruk av kameraet fra Canon eller Samsung NX.

Fotokurs
Har du lyst til å lære mer om hvordan du kan ta bedre bilder med ditt speilrefleks, uansett type, så er Elite Fotos Fotokurs kurset for deg. Dette er et grunnleggende kurs der man går igjennom grunnleggende fototeknikk og begreper. Blender og lukkertid er begreper du kommer til å lære.
Du vil også få tips på komposisjon av bildet og litt om bildebehandling.

Fotobokkurs
Har du lyst til å lage slike fine fotobøker som du kan legge fram på et bord eller sette pent i bokhylla? Det er det mange som gjør og ikke minst mange som ønsker å gjøre. Siden at slike fotobøker lages i ferdige program, så er det mange som føler at det å lage fotobøker er en barriere. Elite Foto tilbyr nå fotobokkurs, der du kan lære hvordan du enkelt og fint setter sammen en fotobok. Du kommer garantert til å bli inspirert!
Sjekk ut vår nye fotobokserie, Fujifilm Fotobok Brilliant, der sidene i boken er av ekte fotopapir. http://www.elitefoto.no/sections/pages/showpage.php?id=954

Ta kontakt med din nærmeste Elite Foto butikk og sikre deg en plass på høstens kurs. Du blir garantert fornøyd!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar