mandag 14. mai 2012

Hurra, for 17. mai!

Foto: NTB Scanpix

Norges nasjonaldag er rett rundt hjørnet og programmet er tettpakket for de fleste. Her er en liten huskeliste for 17. mai fotografen.


Husk....


... å lade batterier til kamera og blits. Det er fryktelig kjedelig å gå tom for batteri når du akkurat skal forevige et viktig øyeblikk!


... å overføre gamle bilder til din PC/MAC og tøm minnekortene. Sjekk at bildene er blitt overført. For å spare tid senere så er det smart å legge bildene inn i mapper, slik at det er lett å finne bildene senere. For å sikre dine bilder ekstra, så kan du i tillegg laste dine bilder opp på sikker lagring. Dette gjør du enkelt i vår programvare "Mitt bildearkiv". Da er alt klart for nye eksponeringer og mange nye minner. http://www.elitefoto.no/sections/misc/organize/


... å kjøpe ekstra minnekort.


... å kjøpe rensesett. Puss linsen før viktige anledninger, så får du bedre bilder:)

...å pakke fotobagen så lett som mulig. Det kan bli mye gåing på 17. mai og det er kjedelig å bære på tungt fotoutstyr.

... å sjekke værmeldingen. Blir det regn? Husk at ditt kamera er ikke vanntett, hvis du ikke bruker et sporty vanntett kamera. Du kan feks få hjelp av en venn med paraply.

... å ta mange bilder. Forevige denne fargerike dagen. Ta bilder av venner og familie og ikke minst....husk å bli med på noen bilder selv også:)

Foto: NTB Scanpix

Foto: NTB Scanpix

Ha en strålende 17. mai!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar